محل تبلیغات شما

ساعت شش و نیم صبح است . ده دقیقه ای می شود که سرکارم ، حاضرم . تغییر ساعت کاری از هفت و نیم به شش و نیم صبح برای صرفه جویی است . این حداکثر اقدامی است که متصدیان امور از دست شان برمی آید . اقدامات موثر محتاج مقدمات تخصصی است که از عهده ی اصحاب رابطه و میانبر ، خارج است . از دیروز که متوجه شدم ، توصیفم از خانه ی تخصصی ژیمناستیک استان ، ما به ازاء خارجی ندارد و این مکان به دکان کسب و کار عده ای خاص تبدیل شده است ، یک خاکریز دیگر از باورم به بهبود ، فرو ریخت .  بر اساس روایت ها ، خانه ی ژیمناستیک استان ، شاکیان متعدد دارد و به فضای ناامنی برای کودکان ، تبدیل شده است . این روایت ها را ظاهراً به جز من ، همه شنیده اند اما کمترین اقدامی برای تغییر اوضاع نمی کنند . با وجود پیش بینی سطوح مختلف نظارت و راهبری ورزش در ساختاردولتی ، در عمل به دلیل فقدان ظرفیت های لازم فنی در متصدیان سطوح یاد شده ، قدرت تشخیص نقاط آسیب زا و طراحی روندهای بهبود موجود نیست و مشتریان ناگزیر از مصرف سطح نازلی از به اصطلاح خدماتند . در بازه هـای نزدیک به انتخابـــات هیات رئیسه ، تکاپویی درمی گیرد تا پته ی ندانم کاری ها بر آب ریخته شود اما به مجرد جاگیری جدید یا ابقای وضع قبل ، در بر همان پاشنه کــه بود ،  می چرخد

خرده فرهنگ بی سازمانی

ژیمناستیک ؛ مادر فراموش شده!

"سفر حجمی در خط زمان"

، ,ی ,ها ,ژیمناستیک ,نیم ,ساعت ,و نیم ,شده است ,است که ,تبدیل شده ,است این

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زندگی من